Om Herbalife Johan

 

Före Herbalife!

 

HerbalifeJohan före

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Vaknade en morgon sommaren 2004 och var en stressad, överviktig civilingenjör och mellanchef i fordonsbranschen med högt blodtryck och panikångest. Var sjukskriven och helt slutkörd pga långvarig stress på jobbet, dålig kost, rökning, snusning, ingen träning och alkohol. Skilde mig dessutom 4 år tidigare och skulle vara duktig pappa och duktig på jobbet. Hade höga krav på mig själv och höga krav från människor i min omgivning. Jag levde ett liv som de allra flesta människor gör i Sverige och tyckte jag mådde bra och hade det bra.

 

När jag blev sjukskriven började jag leta efter något som kunde ge mig mer energi och så jag kunde bli piggare. Hittade ett flygblad på ICA där det stod ”Vill du bli piggare och må bättre?” JA! Det vill jag! Det visade sig att det var Lars Röstin en Oberoende Herbalife Distributör och Wellnesscoach!

 

Började äta produkter från Herbalife och efter bara en vecka blev jag piggare. Använde Herbalife produkterna seriöst och som ett komplement till den vanliga maten och på bara 3 månader gick jag ner 12 liter fett och fick massor av energi. Mitt höga blodtryck gick ner tack vare att jag gick ner i vikt.

 

 Efter Herbalife!

 

HerbalifeJohan efter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Panikångesten hade jag dock kvar och den blev ännu värre när jag sa upp mig och slutade för jag mådde så dåligt på jobbet. Var ute och gick en dag och gick över järnvägen och då får jag en dödsångest attack. Jag slänger mig framför tåget så jag blir av med ångesten. Blev då så rädd för mig själv att jag springer hela vägen hem ca 3 km. När jag kom hem kände jag att ångesten minskat något. Började då springa och sprang varje dag och ibland 2 gånger per dag för jag mådde lite bättre för varje gång och på 5 månader sprang jag ifrån ångesten.

 

Idag har jag ingen ångest längre.Tack vare mina fina resultat med Herbalifes produkter så undrade folk i min omgivning vad jag gjort och de ville göra samma. Jag började hjälpa folk runt omkring mig och upptäckte att det var kul att kunna hjälpa andra må bra precis som jag.

 

Sedan 2004 är jag egen företagare och jobbar bara med Herbalife har på dessa år hjälpt mer än 500 personer att må bättre. Mår fantastiskt mycket bättre än innan Herbalife. Jag har gott om tid för mig själv och mina barn. Jag har fått massor med nya underbara vänner och har en frihet som är helt sanslös. Jag tränar och förebygger min hälsa och kommer aldrig sluta använda Herbalifes näringsprodukter för mitt inre & yttre! Tack Herbalife!

 

Är sedan 2007 utbildad stress & friskvårdsterapeut.

 

Välkommen DU också!

 

Bästa hälsningar!

 

Herbalife Johan

Maila mig

0731802691

 

 Liten filmsnutt

Helsingborg Nutrition Center

Finns nu på Strandvägen 57B i Landskrona Välkomna!

Johan 0731802691 Caroline 0738343025

Hitta till oss Kontakta oss