Om Caroline Ahldén

 

Din Hälsoinspiratör Caroline

 

Vid 32- års ålder hade jag 2 små flickor, en på knappt 3 år och liten bebis. Jag satt på golvet och lekte med den äldsta flickan med den lilla i famnen och somnade. Jag orkade knappt lyft mina barn, åt dygnet runt, hade munnen full av blåsor, dåliga naglar, tunt hår, kände mig håglös och var underviktig. På vårdcentralen undrade de istället om jag hade alkoholproblem eller liknande p.g.a. mina dåliga värden, B12 brist, folsyra brist, järnbrist och dåliga lever värden. De erbjöd mig antidepressiva läkemedel, vilka jag tackade nej till, då jag visste att det inte var det som var mitt problem. Efter många återbesök på vårdcentralen i frustration över min dåliga hälsa tog de tillslut ett test som visade även efter en biopsi att jag hade Celiaki/ Glutenintolerans. Jag började direkt med den glutefria dieten och efter kort tid hade jag gått upp 10 kg i vikt, blivit av med blåsorna i munnen och fått livet tillbaka. 

 

Maten min medicin

 

Dessa erfarenheter har fått mig att inse att jag själv har stora möjligheter att påverka min hälsa och livskvalité bl.a. beroende på vad jag äter. Som Glutenintolerant och med intresse för hälsosam kost har jag nu även hittat det perfekta alternativet! Tack vare Herbalifes hälsosamma, gluten-/soja- och laktosfria måltidsersättning, Aloevera dryck, mellanmål och fibertabletter kan jag på ett enklare sätt få i mig den näring och den fibermängden jag behöver för att hålla mig pigg och ha välfungerande tarmar utan Bulkmedel.

 

Mina verktyg

Med hjälp av stresshantering, mentalträning, avslappningsövningar och fysisk träning har jag på ett sunt sätt tagit mig genom många svåra perioder i livet och kommit ur dessa starkare både fysiskt och psykiskt. Redan som tonåring började jag lyssna på Lars -Eric Uneståhls avslappningsövningar för att orka med skola och oron för min pappa som led av olika sjukdomar som påverkade hela familjen på olika sätt. Senare har dessa metoder hjälpt mig genom allt från medberoende, dålig självkänsla, livsstilsförändringar, skilsmässa, sorger och andra prövningar som livet bjuder på. Jag har t.ex. aldrig varit så vältränad som när jag skiljde mig från barnens pappa, vilket hjälpte mig att komma ur sorgen utan biverkningar som andra ”metoder” riskerar att föra med sig.

 

Önskar du som jag att ha bättre livskvalitet?

 

Din hälsoinspiratör

 

Caroline Ahldén

maila mig

0738-343025

 

Helsingborg Nutrition Center

Finns nu på Strandvägen 57B i Landskrona Välkomna!

Johan 0731802691 Caroline 0738343025

Hitta till oss Kontakta oss